Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Каліновська, Тетяна Віталіївна - Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами
Каліновська, Тетяна Віталіївна - Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами
Автореферат/Дисертація
Автор: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 208459
Главный филиал
Каліновська, Тетяна Віталіївна.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Тетяна Віталіївна Каліновська, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 208459
Главный филиал
Каліновська, Тетяна Віталіївна.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Тетяна Віталіївна Каліновська, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.