Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шпиг, Юлія Миколаївна - Особливості формування вертикально інтегрованих структур за участю м'ясопереробних підприємств
Шпиг, Юлія Миколаївна - Особливості формування вертикально інтегрованих структур за участю м'ясопереробних підприємств
Автореферат/Дисертація
Автор: Шпиг, Юлія Миколаївна
Особливості формування вертикально інтегрованих структур за участю м'ясопереробних підприємств : автореф. дис. … канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Шпиг, Юлія Миколаївна
Особливості формування вертикально інтегрованих структур за участю м'ясопереробних підприємств : автореф. дис. … канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 208460
Главный филиал
Шпиг, Юлія Миколаївна.
Особливості формування вертикально інтегрованих структур за участю м'ясопереробних підприємств : автореф. дис. … канд. екон. наук : 08.00.04 / Юлія Миколаївна Шпиг, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 20 с.
110 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).
A 208460
Главный филиал
Шпиг, Юлія Миколаївна.
Особливості формування вертикально інтегрованих структур за участю м'ясопереробних підприємств : автореф. дис. … канд. екон. наук : 08.00.04 / Юлія Миколаївна Шпиг, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 20 с.
110 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).