Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Гарбуз, Віктор Григорович - Лабораторний практикум з технології м'яса
Гарбуз, Віктор Григорович - Лабораторний практикум з технології м'яса
Книга
Автор: Гарбуз, Віктор Григорович
Лабораторний практикум з технології м'яса : для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Видавництво: ОНАХТ, 2010 г.
ISBN 978-966-2361-28-5
Автор: Гарбуз, Віктор Григорович
Лабораторний практикум з технології м'яса : для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Видавництво: ОНАХТ, 2010 г.
ISBN 978-966-2361-28-5
(UA) Книга
XIII> 65176
778354 Главный филиал
Гарбуз, Віктор Григорович.
Лабораторний практикум з технології м'яса : для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Віктор Григорович Гарбуз, Лариса Володимирівна Агунова, Галина Всеволодівна Шлапак, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : ОНАХТ, 2010.– 284 с. : табл.
Бібліогр.: с. 282-284 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-2361-28-5 : 32.00.
ББК Л92я73-5
-- 1. Продукти, м'ясні – Зберігання – Технології. 2. Продукти, м'ясні – Консервування – Технології. 3. Продукти, м'ясні – Переробка – Технології.
XIII> 65176
778354 Главный филиал
Гарбуз, Віктор Григорович.
Лабораторний практикум з технології м'яса : для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Віктор Григорович Гарбуз, Лариса Володимирівна Агунова, Галина Всеволодівна Шлапак, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : ОНАХТ, 2010.– 284 с. : табл.
Бібліогр.: с. 282-284 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-2361-28-5 : 32.00.
ББК Л92я73-5
-- 1. Продукти, м'ясні – Зберігання – Технології. 2. Продукти, м'ясні – Консервування – Технології. 3. Продукти, м'ясні – Переробка – Технології.