Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Гарбуз, Віктор Григорович - Лабораторний практикум з технології м'яса

Гарбуз, Віктор Григорович - Лабораторний практикум з технології м'яса

Лабораторний практикум з технології м'яса
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Гарбуз, Віктор Григорович
Лабораторний практикум з технології м'яса : для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Видавництво: ОНАХТ, 2010 г.
ISBN 978-966-2361-28-5

(UA) Книга
XIII> 65176
778354 Главный филиал

Гарбуз, Віктор Григорович.
Лабораторний практикум з технології м'яса : для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Віктор Григорович Гарбуз, Лариса Володимирівна Агунова, Галина Всеволодівна Шлапак, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : ОНАХТ, 2010.– 284 с. : табл.
Бібліогр.: с. 282-284 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-2361-28-5 : 32.00.

ББК Л92я73-5

-- 1. Продукти, м'ясні – Зберігання – Технології. 2. Продукти, м'ясні – Консервування – Технології. 3. Продукти, м'ясні – Переробка – Технології.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025