Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кашкано, Мар'яна Анатоліївна - Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі
Кашкано, Мар'яна Анатоліївна - Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі
Автореферат/Дисертація
Автор: Кашкано, Мар'яна Анатоліївна
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Кашкано, Мар'яна Анатоліївна
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 209613
Главный филиал
Кашкано, Мар'яна Анатоліївна.
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Мар'яна Анатоліївна Кашкано, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2014.– 19 с.
100 прим. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 209613
Главный филиал
Кашкано, Мар'яна Анатоліївна.
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Мар'яна Анатоліївна Кашкано, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2014.– 19 с.
100 прим. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.