Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження

Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження

Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження : монографія
Видавництво: Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-732-0

(UA) Книга
XIII> 64926
785580 Главный филиал

Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження : монографія / Анатолій Іванович Українець, Галина Олександрівна Сімахіна, Анатолій Антонович Мазаракі, Олександр Юхимович Шевченко, Станіслав Миколайович Ніколаєнко, Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : Нац. ун-т харч. технологій : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013.– 359 с. : схеми, табл.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-732-0 : 40.00.

ББК Л80

-- 1. Харчова промисловість – Розвиток, інноваційний.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025