Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Крио- и механохимия в пищевых технологиях

Крио- и механохимия в пищевых технологиях

Крио- и механохимия в пищевых технологиях
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Крио- и механохимия в пищевых технологиях : монография
Серія: Новое в пищевых технологиях и инновации в здоровом питании
Видавництво: Факт, 2015 г.
ISBN 978-966-637-805-0

(UA) Книга
XIII> 65916
789470 Главный филиал

Крио- и механохимия в пищевых технологиях : монография / Раиса Юрьевна Павлюк, Виктория Вадимовна Погарская, Вадим Антонович Павлюк, Людмила Алексеевна Радченко, Ольга Алексеевна Юрьева, Харьк. гос. ун-т питания и торговли, Киев. нац. торг.-эконом. ун-т, Харьк. торг.-эконом. ин-т.– Харьков : Факт, 2015.– 255 с.– (Новое в пищевых технологиях и инновации в здоровом питании)
100 экз.– Библиогр.: с. 213-236 . – На рус. яз.
ISBN 978-966-637-805-0 : 30.00.

ББК Л813.7
ББК Л112.333

-- 1. Харчова промисловість – Технології – Механохімія. 2. Харчова промисловість – Технології – Кріохімія.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025