Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Крижак, Лілія Миколаївна - Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової
Крижак, Лілія Миколаївна - Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової
Автореферат/Дисертація
Автор: Крижак, Лілія Миколаївна
Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Крижак, Лілія Миколаївна
Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 215792
Главный филиал
Крижак, Лілія Миколаївна.
Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Лілія Миколаївна Крижак, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 215792
Главный филиал
Крижак, Лілія Миколаївна.
Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Лілія Миколаївна Крижак, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.