Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Літвінова, Інна Олександрівна - Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви...
Літвінова, Інна Олександрівна - Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви...
Автореферат/Дисертація
Автор: Літвінова, Інна Олександрівна
Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви... : автореф.дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Літвінова, Інна Олександрівна
Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви... : автореф.дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 215326
Главный филиал
Літвінова, Інна Олександрівна.
Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння : автореф.дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Інна Олександрівна Літвінова, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 215326
Главный филиал
Літвінова, Інна Олександрівна.
Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння : автореф.дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Інна Олександрівна Літвінова, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.