Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Літвінова, Інна Олександрівна - Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви...

Літвінова, Інна Олександрівна - Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви...

Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Літвінова, Інна Олександрівна
Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви... : автореф.дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 215326
Главный филиал

Літвінова, Інна Олександрівна.
Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння : автореф.дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Інна Олександрівна Літвінова, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025