Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Янчева, Марина Олександрівна - Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів ...
Янчева, Марина Олександрівна - Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Янчева, Марина Олександрівна
Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів ... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Янчева, Марина Олександрівна
Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів ... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 219072
Главный филиал
Янчева, Марина Олександрівна.
Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.04 / Марина Олександрівна Янчева, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 39 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 219072
Главный филиал
Янчева, Марина Олександрівна.
Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.04 / Марина Олександрівна Янчева, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 39 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.