Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Янчева, Марина Олександрівна - Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів ...

Янчева, Марина Олександрівна - Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів ...

Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Янчева, Марина Олександрівна
Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів ... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 219072
Главный филиал

Янчева, Марина Олександрівна.
Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.04 / Марина Олександрівна Янчева, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 39 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025