Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Стрілець, Ірина Петрівна - Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю ...
Стрілець, Ірина Петрівна - Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Стрілець, Ірина Петрівна
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Стрілець, Ірина Петрівна
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 220125
Главный филиал
Стрілець, Ірина Петрівна.
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.01 / Ірина Петрівна Стрілець, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 21 с.
110 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 220125
Главный филиал
Стрілець, Ірина Петрівна.
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.01 / Ірина Петрівна Стрілець, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 21 с.
110 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.