Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Паламарчук, Владислав Ігорович - Обґрунтування параметрів процесу та обладнання конвеєрного інфрачервоного сушіння сировини олійно...
Паламарчук, Владислав Ігорович - Обґрунтування параметрів процесу та обладнання конвеєрного інфрачервоного сушіння сировини олійно...
Автореферат/Дисертація
Автор: Паламарчук, Владислав Ігорович
Обґрунтування параметрів процесу та обладнання конвеєрного інфрачервоного сушіння сировини олійно... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Паламарчук, Владислав Ігорович
Обґрунтування параметрів процесу та обладнання конвеєрного інфрачервоного сушіння сировини олійно... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 220842
Главный филиал
Паламарчук, Владислав Ігорович.
Обґрунтування параметрів процесу та обладнання конвеєрного інфрачервоного сушіння сировини олійного виробництва : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Владислав Ігорович Паламарчук, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 220842
Главный филиал
Паламарчук, Владислав Ігорович.
Обґрунтування параметрів процесу та обладнання конвеєрного інфрачервоного сушіння сировини олійного виробництва : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Владислав Ігорович Паламарчук, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.