Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пронькіна, Ксенія Володимирівна - Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води
Пронькіна, Ксенія Володимирівна - Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води
Автореферат/Дисертація
Автор: Пронькіна, Ксенія Володимирівна
Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Пронькіна, Ксенія Володимирівна
Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 221034
Главный филиал
Пронькіна, Ксенія Володимирівна.
Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Ксенія Володимирівна Пронькіна, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 221034
Главный филиал
Пронькіна, Ксенія Володимирівна.
Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Ксенія Володимирівна Пронькіна, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.