Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кишеня, Андрій В'ячеславович - Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів
Кишеня, Андрій В'ячеславович - Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів
Автореферат/Дисертація
Автор: Кишеня, Андрій В'ячеславович
Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Кишеня, Андрій В'ячеславович
Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 221186
Главный филиал
Кишеня, Андрій В'ячеславович.
Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Андрій В'ячеславович Кишеня, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 221186
Главный филиал
Кишеня, Андрій В'ячеславович.
Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Андрій В'ячеславович Кишеня, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.