Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Верхівкер, Я. Г. - Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі

Верхівкер, Я. Г. - Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі

Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Верхівкер, Я. Г.
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. для ВНЗ
Видавництво: Освіта України, 2017 г.
ISBN 978-617-7366-26-2

(UA) Книга
XIII> 67084
822677 Главный филиал

Верхівкер, Я. Г.
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. для ВНЗ / Я. Г. Верхівкер, О. С. Бессараб, Т. І. Нікітчіна, Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Я. Г. Верхівкер.– Одеса : Освіта України, 2017.– 143 с.
100 пр.– На тит. арк. авт. не зазнач.– Бібліогр.: с. 142-143 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7366-26-2 : 18.00.

ББК Л80-4я73-1

-- 1. Харчова промисловість – Україна – Інновації – Підручники, посібники. 2. Харчова промисловість – Інжиніринг, технологічний – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025