Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Верхівкер, Я. Г. - Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі
Верхівкер, Я. Г. - Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі
Книга
Автор: Верхівкер, Я. Г.
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. для ВНЗ
Видавництво: Освіта України, 2017 г.
ISBN 978-617-7366-26-2
Автор: Верхівкер, Я. Г.
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. для ВНЗ
Видавництво: Освіта України, 2017 г.
ISBN 978-617-7366-26-2
(UA) Книга
XIII> 67084
822677 Главный филиал
Верхівкер, Я. Г.
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. для ВНЗ / Я. Г. Верхівкер, О. С. Бессараб, Т. І. Нікітчіна, Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Я. Г. Верхівкер.– Одеса : Освіта України, 2017.– 143 с.
100 пр.– На тит. арк. авт. не зазнач.– Бібліогр.: с. 142-143 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7366-26-2 : 18.00.
ББК Л80-4я73-1
-- 1. Харчова промисловість – Україна – Інновації – Підручники, посібники. 2. Харчова промисловість – Інжиніринг, технологічний – Підручники, посібники.
XIII> 67084
822677 Главный филиал
Верхівкер, Я. Г.
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. для ВНЗ / Я. Г. Верхівкер, О. С. Бессараб, Т. І. Нікітчіна, Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Я. Г. Верхівкер.– Одеса : Освіта України, 2017.– 143 с.
100 пр.– На тит. арк. авт. не зазнач.– Бібліогр.: с. 142-143 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7366-26-2 : 18.00.
ББК Л80-4я73-1
-- 1. Харчова промисловість – Україна – Інновації – Підручники, посібники. 2. Харчова промисловість – Інжиніринг, технологічний – Підручники, посібники.