Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Скульська, Інна Володимирівна - Удосконалення технології виготовлення бринзи
Скульська, Інна Володимирівна - Удосконалення технології виготовлення бринзи
Автореферат/Дисертація
Автор: Скульська, Інна Володимирівна
Удосконалення технології виготовлення бринзи : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автор: Скульська, Інна Володимирівна
Удосконалення технології виготовлення бринзи : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 226818
Главный филиал
Скульська, Інна Володимирівна.
Удосконалення технології виготовлення бринзи : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Інна Володимирівна Скульська, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2017.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 226818
Главный филиал
Скульська, Інна Володимирівна.
Удосконалення технології виготовлення бринзи : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Інна Володимирівна Скульська, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2017.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.