Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Горобець, Олександра Михайлівна - Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
Горобець, Олександра Михайлівна - Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
Автореферат/Дисертація
Автор: Горобець, Олександра Михайлівна
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автор: Горобець, Олександра Михайлівна
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 226959
Главный филиал
Горобець, Олександра Михайлівна.
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу / Олександра Михайлівна Горобець, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2017.– 24 с. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 226959
Главный филиал
Горобець, Олександра Михайлівна.
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу / Олександра Михайлівна Горобець, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2017.– 24 с. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.