Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Черниш, Людмила Миколаївна - Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...
Черниш, Людмила Миколаївна - Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...
Автореферат/Дисертація
Автор: Черниш, Людмила Миколаївна
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автор: Черниш, Людмила Миколаївна
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 229328
Главный филиал
Черниш, Людмила Миколаївна.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Людмила Миколаївна Черниш, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2017.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 229328
Главный филиал
Черниш, Людмила Миколаївна.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Людмила Миколаївна Черниш, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2017.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.