Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Білоус, Любомир Йосипович - Управління підготовкою робітничих кадрів для підприємств харчової галузі
Білоус, Любомир Йосипович - Управління підготовкою робітничих кадрів для підприємств харчової галузі
Автореферат/Дисертація
Автор: Білоус, Любомир Йосипович
Управління підготовкою робітничих кадрів для підприємств харчової галузі : автореф. дис. … канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Білоус, Любомир Йосипович
Управління підготовкою робітничих кадрів для підприємств харчової галузі : автореф. дис. … канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 229225
Главный филиал
Білоус, Любомир Йосипович.
Управління підготовкою робітничих кадрів для підприємств харчової галузі : автореф. дис. … канд. екон. наук : 08.00.04 / Любомир Йосипович Білоус, Терноп. нац. екон. ун-т.– Тернопіль : [б.в.], 2018.– 20 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).
A 229225
Главный филиал
Білоус, Любомир Йосипович.
Управління підготовкою робітничих кадрів для підприємств харчової галузі : автореф. дис. … канд. екон. наук : 08.00.04 / Любомир Йосипович Білоус, Терноп. нац. екон. ун-т.– Тернопіль : [б.в.], 2018.– 20 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).