Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Петренко, Микола Миколайович - Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики
Петренко, Микола Миколайович - Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики
Автореферат/Дисертація
Автор: Петренко, Микола Миколайович
Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Петренко, Микола Миколайович
Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 228209
Главный филиал
Петренко, Микола Миколайович.
Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Микола Миколайович Петренко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 228209
Главный филиал
Петренко, Микола Миколайович.
Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Микола Миколайович Петренко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.