Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Слободнюк, Руслан Євгенійович - Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю

Слободнюк, Руслан Євгенійович - Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю

Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Слободнюк, Руслан Євгенійович
Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю : монографія
Видавництво: Середняк Т. К., 2016 г.
ISBN 978-617-7373-82-6

(UA) Книга
XIII> 67757
826781 Главный филиал

Слободнюк, Руслан Євгенійович.
Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю : монографія / Руслан Євгенійович Слободнюк, Дмитро Юрійович Прасол, Андрій Богданович Горальчук, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Дніпро : Середняк Т. К., 2016.– 101 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 89-101 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7373-82-6.

УДК 664.68:664.25

-- 1. Крохмаль – Виробництво – Технології. 2. Десерти – Виробництво – Технології.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025