Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Слободнюк, Руслан Євгенійович - Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю
Слободнюк, Руслан Євгенійович - Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю
Книга
Автор: Слободнюк, Руслан Євгенійович
Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю : монографія
Видавництво: Середняк Т. К., 2016 г.
ISBN 978-617-7373-82-6
Автор: Слободнюк, Руслан Євгенійович
Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю : монографія
Видавництво: Середняк Т. К., 2016 г.
ISBN 978-617-7373-82-6
(UA) Книга
XIII> 67757
826781 Главный филиал
Слободнюк, Руслан Євгенійович.
Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю : монографія / Руслан Євгенійович Слободнюк, Дмитро Юрійович Прасол, Андрій Богданович Горальчук, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Дніпро : Середняк Т. К., 2016.– 101 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 89-101 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7373-82-6.
УДК 664.68:664.25
-- 1. Крохмаль – Виробництво – Технології. 2. Десерти – Виробництво – Технології.
XIII> 67757
826781 Главный филиал
Слободнюк, Руслан Євгенійович.
Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю : монографія / Руслан Євгенійович Слободнюк, Дмитро Юрійович Прасол, Андрій Богданович Горальчук, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Дніпро : Середняк Т. К., 2016.– 101 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 89-101 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7373-82-6.
УДК 664.68:664.25
-- 1. Крохмаль – Виробництво – Технології. 2. Десерти – Виробництво – Технології.