Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Методи контролю якості харчової продукції

Методи контролю якості харчової продукції

Методи контролю якості харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. для студентів ВНЗ
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-583-9

(UA) Книга
XIII> 67974
840920 Главный филиал

Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Олександр Іванович Черевко, Людмила Миколаївна Крайнюк, Людмила Олексіївна Касілова, Л. Р. Димитрієвич, Ж. А. Крутовий; За заг. ред. Людмила Миколаївна Крайнюк.– Суми : Університетська книга, 2018.– 511 с.
Бібліогр.: с. 500-504 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-583-9.

УДК 663/664:658.562](075.8)

-- 1. Продукти, харчові – Якість – Контроль – Методи – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025