Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методи контролю якості харчової продукції
Методи контролю якості харчової продукції
Книга
Автор:
Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. для студентів ВНЗ
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-583-9
Автор:
Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. для студентів ВНЗ
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-583-9
(UA) Книга
XIII> 67974
840920 Главный филиал
Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Олександр Іванович Черевко, Людмила Миколаївна Крайнюк, Людмила Олексіївна Касілова, Л. Р. Димитрієвич, Ж. А. Крутовий; За заг. ред. Людмила Миколаївна Крайнюк.– Суми : Університетська книга, 2018.– 511 с.
Бібліогр.: с. 500-504 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-583-9.
УДК 663/664:658.562](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Якість – Контроль – Методи – Підручники, посібники.
XIII> 67974
840920 Главный филиал
Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Олександр Іванович Черевко, Людмила Миколаївна Крайнюк, Людмила Олексіївна Касілова, Л. Р. Димитрієвич, Ж. А. Крутовий; За заг. ред. Людмила Миколаївна Крайнюк.– Суми : Університетська книга, 2018.– 511 с.
Бібліогр.: с. 500-504 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-583-9.
УДК 663/664:658.562](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Якість – Контроль – Методи – Підручники, посібники.