Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування
Книга
Автор:
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. для студентів ВНЗ
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-724-6
Автор:
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. для студентів ВНЗ
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-724-6
(UA) Книга
IX> 23013
842641 Главный филиал
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Олександр Іванович Черевко, Людмила Миколаївна Крайнюк, Людмила Олексіївна Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. А. Скуріхіна, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За ред. Людмила Олексіївна Касілова.– Суми : Університетська книга, 2018.– 278 с. – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-724-6.
УДК 641.56(075.8)
-- 1. Харчування, лікувальне – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Дієтологія – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 3. Продукція, кулінарна – Якість – Управління – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 4. Кулінарія, лікувальна – Якість – Управління – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.
IX> 23013
842641 Главный филиал
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Олександр Іванович Черевко, Людмила Миколаївна Крайнюк, Людмила Олексіївна Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. А. Скуріхіна, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За ред. Людмила Олексіївна Касілова.– Суми : Університетська книга, 2018.– 278 с. – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-724-6.
УДК 641.56(075.8)
-- 1. Харчування, лікувальне – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Дієтологія – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 3. Продукція, кулінарна – Якість – Управління – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 4. Кулінарія, лікувальна – Якість – Управління – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.