Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Основи хімії та методи аналізу харчової продукції
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції
Книга
Автор:
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції : підручник
Видавництво: Олді-Плюс, 2018 г.
ISBN 978-966-289-261-1
Автор:
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції : підручник
Видавництво: Олді-Плюс, 2018 г.
ISBN 978-966-289-261-1
(UA) Книга
VIII> 42508
853546 Главный филиал 853547 Главный филиал
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції : підручник / Н. К. Черно, О. О. Антіпіна, О. В. Малинка, С. І. Вікуль.– Херсон : Олді-Плюс, 2018.– 359 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-261-1.
УДК 54.06(075.8)
-- 1. Хімія – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Аналіз, хімічний – Підручники, посібники. 3. Аналіз хімічний, якісний – Підручники, посібники.
VIII> 42508
853546 Главный филиал 853547 Главный филиал
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції : підручник / Н. К. Черно, О. О. Антіпіна, О. В. Малинка, С. І. Вікуль.– Херсон : Олді-Плюс, 2018.– 359 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-261-1.
УДК 54.06(075.8)
-- 1. Хімія – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Аналіз, хімічний – Підручники, посібники. 3. Аналіз хімічний, якісний – Підручники, посібники.