Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Основи хімії та методи аналізу харчової продукції

Основи хімії та методи аналізу харчової продукції

Основи хімії та методи аналізу харчової продукції
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор:
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції : підручник
Видавництво: Олді-Плюс, 2018 г.
ISBN 978-966-289-261-1

(UA) Книга
VIII> 42508
853546 Главный филиал 853547 Главный филиал

Основи хімії та методи аналізу харчової продукції : підручник / Н. К. Черно, О. О. Антіпіна, О. В. Малинка, С. І. Вікуль.– Херсон : Олді-Плюс, 2018.– 359 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-261-1.

УДК 54.06(075.8)

-- 1. Хімія – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Аналіз, хімічний – Підручники, посібники. 3. Аналіз хімічний, якісний – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025