Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Альхурі Юсеф Еліас Жоржет, - Кінетика екстрагування з плодів шипшини у мікрохвильовому полі
Альхурі Юсеф Еліас Жоржет, - Кінетика екстрагування з плодів шипшини у мікрохвильовому полі
Автореферат/Дисертація
Автор: Альхурі Юсеф Еліас Жоржет,
Кінетика екстрагування з плодів шипшини у мікрохвильовому полі : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Альхурі Юсеф Еліас Жоржет,
Кінетика екстрагування з плодів шипшини у мікрохвильовому полі : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 232359
Главный филиал
Альхурі Юсеф Еліас Жоржет.
Кінетика екстрагування з плодів шипшини у мікрохвильовому полі : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Альхурі Юсеф Еліас Жоржет, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2019.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 232359
Главный филиал
Альхурі Юсеф Еліас Жоржет.
Кінетика екстрагування з плодів шипшини у мікрохвильовому полі : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Альхурі Юсеф Еліас Жоржет, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2019.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.