Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії

Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії

Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії : колективна монографія
Видавництво: Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-893-7

(UA) Книга
XIII> 68401
862707 Главный филиал

Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії : колективна монографія / Михайло Іванович Беляєв, Олександр Іванович Черевко, Валерій Михайлович Михайлов, Григорій Вікторович Дейниченко, Дмитро Вікторович Горєлков; За заг. ред. Григорій Вікторович Дейниченко.– Харків : Факт, 2019.– 274 с.
300 пр.– До 50-річчя кафедри устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харк. держ. ун-ту харчування та торгівлі.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-637-893-7.

УДК 663/664

-- 1. Харчове виробництво – Обладнання. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025