Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Овсяннікова, Тетяна Олександрівна - Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном
Овсяннікова, Тетяна Олександрівна - Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном
Автореферат/Дисертація
Автор: Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 238319
Главный филиал
Овсяннікова, Тетяна Олександрівна.
Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном : автореф. дис ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Тетяна Олександрівна Овсяннікова, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2019.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Біотехнологія.
A 238319
Главный филиал
Овсяннікова, Тетяна Олександрівна.
Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном : автореф. дис ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Тетяна Олександрівна Овсяннікова, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2019.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Біотехнологія.