Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Баландіна, Ірина Сергіївна - Визначення основних теоретичних дефініцій ресторанної справи у системі державного управління

Баландіна, Ірина Сергіївна - Визначення основних теоретичних дефініцій ресторанної справи у системі державного управління

Визначення основних теоретичних дефініцій ресторанної справи у системі державного управління
Нет экз.
Стаття
Автор: Баландіна, Ірина Сергіївна
Теорія та практика державного управління: Визначення основних теоретичних дефініцій ресторанної справи у системі державного управління
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Баландіна, Ірина Сергіївна.
Визначення основних теоретичних дефініцій ресторанної справи у системі державного управління / Ірина Сергіївна Баландіна // Теорія та практика державного управління.– 2020.– Вип. 1 (68).– С. 28-32 : табл.
Бібліогр.: 6 назв . – На укр. яз.


-- 1. ресторанний бізнес. 2. державне управління. 3. законодавчі бази. 4. галузі економіки.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Теорія та практика державного управління
Нет экз.
Випуск

Теорія та практика державного управління Вип. 1 (68)
2020 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025