Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Баландіна, Ірина Сергіївна - Визначення основних теоретичних дефініцій ресторанної справи у системі державного управління
Баландіна, Ірина Сергіївна - Визначення основних теоретичних дефініцій ресторанної справи у системі державного управління
(UA) Статья
Баландіна, Ірина Сергіївна.
Визначення основних теоретичних дефініцій ресторанної справи у системі державного управління / Ірина Сергіївна Баландіна // Теорія та практика державного управління.– 2020.– Вип. 1 (68).– С. 28-32 : табл.
Бібліогр.: 6 назв . – На укр. яз.
-- 1. ресторанний бізнес. 2. державне управління. 3. законодавчі бази. 4. галузі економіки.
Баландіна, Ірина Сергіївна.
Визначення основних теоретичних дефініцій ресторанної справи у системі державного управління / Ірина Сергіївна Баландіна // Теорія та практика державного управління.– 2020.– Вип. 1 (68).– С. 28-32 : табл.
Бібліогр.: 6 назв . – На укр. яз.
-- 1. ресторанний бізнес. 2. державне управління. 3. законодавчі бази. 4. галузі економіки.