Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Мелех, Г. - Особливості перекладу кулінарних лексичних одиниць (на прикладі роману Василя Барки "Жовтий князь")

Мелех, Г. - Особливості перекладу кулінарних лексичних одиниць (на прикладі роману Василя Барки "Жовтий князь")

Особливості перекладу кулінарних лексичних одиниць (на прикладі роману Василя Барки "Жовтий князь")
Нет экз.
Стаття
Автор: Мелех, Г.
Науковий вісник Чернівецького університету: Особливості перекладу кулінарних лексичних одиниць (на прикладі роману Василя Барки "Жовтий князь")
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Мелех, Г.
Особливості перекладу кулінарних лексичних одиниць (на прикладі роману Василя Барки "Жовтий князь") / Г. Мелех // Науковий вісник Чернівецького університету.– 2020.– Вип. 823: Германська філологія.– С. 155-161
Бібліогр.: 13 назв . – На укр. яз.


-- 1. Барка, Василь Костянтинович (1908-2003). 2. художній переклад. 3. кулінарна лексика. 4. кулінарні назви. 5. гастрономени. 6. методи перекладу. 7. труднощі перекладу. 8. українсько-німецький переклад.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Науковий вісник Чернівецького університету
Нет экз.
Випуск

Науковий вісник Чернівецького університету Вип. 823: Германська філологія
2020 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025