Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сивній, Іванна Іванівна - Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к...
Сивній, Іванна Іванівна - Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к...
Автореферат/Дисертація
Автор: Сивній, Іванна Іванівна
Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Автор: Сивній, Іванна Іванівна
Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 240538
Главный филиал
Сивній, Іванна Іванівна.
Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та камеді геллану : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.01 / Іванна Іванівна Сивній, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2020.– 21,[1] с.
80 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 240538
Главный филиал
Сивній, Іванна Іванівна.
Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та камеді геллану : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.01 / Іванна Іванівна Сивній, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2020.– 21,[1] с.
80 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.