Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Сухенко, Юрій Григорович - Технології харчових продуктів функціонального призначення

Сухенко, Юрій Григорович - Технології харчових продуктів функціонального призначення

Технології харчових продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Сухенко, Юрій Григорович
Технології харчових продуктів функціонального призначення : монографія
Видавництво: Ямчинський О. В., 2020 г.
ISBN 978-617-7890-87-3

(UA) Книга
XIII> 69607
887985 Главный филиал

Сухенко, Юрій Григорович.
Технології харчових продуктів функціонального призначення : монографія / Юрій Григорович Сухенко, Марія Михайлівна Жеплінська, Наталія Михайлівна Слободянюк, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– Київ : Ямчинський О. В., 2020.– 299 с. : іл., схеми, табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 262-285 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7890-87-3.

УДК 663/664.01

-- 1. Продукти, харчові – Технології.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025