Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сухенко, Юрій Григорович - Технології харчових продуктів функціонального призначення
Сухенко, Юрій Григорович - Технології харчових продуктів функціонального призначення
Книга
Автор: Сухенко, Юрій Григорович
Технології харчових продуктів функціонального призначення : монографія
Видавництво: Ямчинський О. В., 2020 г.
ISBN 978-617-7890-87-3
Автор: Сухенко, Юрій Григорович
Технології харчових продуктів функціонального призначення : монографія
Видавництво: Ямчинський О. В., 2020 г.
ISBN 978-617-7890-87-3
(UA) Книга
XIII> 69607
887985 Главный филиал
Сухенко, Юрій Григорович.
Технології харчових продуктів функціонального призначення : монографія / Юрій Григорович Сухенко, Марія Михайлівна Жеплінська, Наталія Михайлівна Слободянюк, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– Київ : Ямчинський О. В., 2020.– 299 с. : іл., схеми, табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 262-285 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7890-87-3.
УДК 663/664.01
-- 1. Продукти, харчові – Технології.
XIII> 69607
887985 Главный филиал
Сухенко, Юрій Григорович.
Технології харчових продуктів функціонального призначення : монографія / Юрій Григорович Сухенко, Марія Михайлівна Жеплінська, Наталія Михайлівна Слободянюк, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– Київ : Ямчинський О. В., 2020.– 299 с. : іл., схеми, табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 262-285 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7890-87-3.
УДК 663/664.01
-- 1. Продукти, харчові – Технології.