Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі

Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі

Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі : Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. конт. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заоч. форми навч. та розрахун. роботи для студ. ден. форми навч.
Видавництво: НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 44180
Главный филиал

Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі : Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. конт. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заоч. форми навч. та розрахун. роботи для студ. ден. форми навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Валентина Миколаївна Кошова, Анатолій Михайлович Куц, Сергій Романович Тодосійчук.– К. : НУХТ, 2003.– 30 с.
100 пр. – На укр. яз. : 2.00.

ББК Л80-5я73

-- 1. Харчове виробництво.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025