Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Теоретичні основи технології харчових виробництв

Теоретичні основи технології харчових виробництв

Теоретичні основи технології харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Теоретичні основи технології харчових виробництв : Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. та заоч. скороч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 44116
Главный филиал

Теоретичні основи технології харчових виробництв : Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. та заоч. скороч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Галина Євгенівна Поліщук, Тамара Олексіївна Рашевська; Відп. за вип. В. О. Ромоданова.– К. : НУХТ, 2003.– 18 с.
75 пр. – На укр. яз. : 1.00.

ББК Л95я73

-- 1. Молоко – Технологія. 2. Харчове виробництво – Технології.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025