Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Теоретичні основи технології харчових виробництв
Книга
Автор:
Теоретичні основи технології харчових виробництв : Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. та заоч. скороч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Автор:
Теоретичні основи технології харчових виробництв : Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. та заоч. скороч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 44116
Главный филиал
Теоретичні основи технології харчових виробництв : Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. та заоч. скороч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Галина Євгенівна Поліщук, Тамара Олексіївна Рашевська; Відп. за вип. В. О. Ромоданова.– К. : НУХТ, 2003.– 18 с.
75 пр. – На укр. яз. : 1.00.
ББК Л95я73
-- 1. Молоко – Технологія. 2. Харчове виробництво – Технології.
B 44116
Главный филиал
Теоретичні основи технології харчових виробництв : Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. та заоч. скороч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Галина Євгенівна Поліщук, Тамара Олексіївна Рашевська; Відп. за вип. В. О. Ромоданова.– К. : НУХТ, 2003.– 18 с.
75 пр. – На укр. яз. : 1.00.
ББК Л95я73
-- 1. Молоко – Технологія. 2. Харчове виробництво – Технології.