Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технології
Рубрики
-->
Харчове виробництво
----> Технології
Рубрика
Назва:
Технології
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-216-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Ч. 1: .
2004 г.
ISBN 966-7885-68-2
Недоступно
0 из 1
Книга
Промислова екологія харчових виробництв: підручник
ДонНУЕТ, 2010 г.
ISBN 978-966-385-187-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Процеси та апарати харчових виробництв: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
УІПА, 2009 г.
ISBN 978-966-86039-1-4
Недоступно
0 из 1
Книга
Теоретичні основи технології харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Кравченко Михайло Федорович
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 г.
ISBN 978-966-629-502-9
Недоступно
0 из 1
Книга
Ковальская Людмила Павловна
Технология пищевых производств: учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений по спец. 1706 "Планирование на предприятиях пищевой промышленности" и 1728 "Бухгалтерский учет"
Серія:
Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
ВО "Агропромиздат", 1988 г.
ISBN 5-10-000195-X
Недоступно
0 из 1
Книга
Технологія галузі: Робоча програма переддипломної практики на хлібопекарських підприємствах: Для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Капрельянц, Леонид Викторович
Ферменты в пищевых технологиях: монография
Друк, 2009 г.
ISBN 978-966-490-036-9
Недоступно
0 из 1
Книга
Капрельянц, Леонід Вікторович
Функціональні продукти: монографія
Друк, 2003 г.
ISBN 966-8099-83-4