Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...
Книга
Автор:
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб... : монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-216-7
Автор:
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб... : монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-216-7
(UA) Книга
XIII> 65799
788326 Главный филиал
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння : монографія / Тетяна Вікторівна Капліна, Валентина Миколаївна Столярчук, Світлана Олексіївна Овчіннікова-Дудник, Елеонора Максимівна Бровко, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 355,[1] с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 317-356 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-216-7 : 37.00.
ББК Л86-3
-- 1. Харчове виробництво – Технології. 2. Гарбузи – Насіння – Технології. 3. Кондитерські вироби, борошняні – Технології.
XIII> 65799
788326 Главный филиал
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння : монографія / Тетяна Вікторівна Капліна, Валентина Миколаївна Столярчук, Світлана Олексіївна Овчіннікова-Дудник, Елеонора Максимівна Бровко, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 355,[1] с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 317-356 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-216-7 : 37.00.
ББК Л86-3
-- 1. Харчове виробництво – Технології. 2. Гарбузи – Насіння – Технології. 3. Кондитерські вироби, борошняні – Технології.