Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія галузі
Технологія галузі
Книга
Автор:
Технологія галузі : Робоча програма переддипломної практики на хлібопекарських підприємствах: Для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Автор:
Технологія галузі : Робоча програма переддипломної практики на хлібопекарських підприємствах: Для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 44234
Главный филиал
Технологія галузі : Робоча програма переддипломної практики на хлібопекарських підприємствах: Для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Володимир Федорович Доценко, Тетяна Олександрівна Степаненко, Розалія Францівна Чупрун.– К. : НУХТ, 2003.– 16 с.
180 пр. – На укр. яз. : 0.70.
ББК Л83я73
-- 1. Хліб та хлібобулочні вироби – Технологія. 2. Харчове виробництво – Технології.
B 44234
Главный филиал
Технологія галузі : Робоча програма переддипломної практики на хлібопекарських підприємствах: Для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Володимир Федорович Доценко, Тетяна Олександрівна Степаненко, Розалія Францівна Чупрун.– К. : НУХТ, 2003.– 16 с.
180 пр. – На укр. яз. : 0.70.
ББК Л83я73
-- 1. Хліб та хлібобулочні вироби – Технологія. 2. Харчове виробництво – Технології.