Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Жеплінська, Марія Михайлівна - Теплофізичні властивості харчових продуктів

Жеплінська, Марія Михайлівна - Теплофізичні властивості харчових продуктів

Теплофізичні властивості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Жеплінська, Марія Михайлівна
Теплофізичні властивості харчових продуктів : довідник
Серія: Навчальні видання
Видавництво: Ямчинський О. В., 2021 г.
ISBN 978-617-7986-70-5

(UA) Книга
XIII> 70066
900538 Главный филиал

Жеплінська, Марія Михайлівна.
Теплофізичні властивості харчових продуктів : довідник / Марія Михайлівна Жеплінська, Володимир Павлович Василів.– Київ : Ямчинський О. В., 2021.– 205 с. : табл.– (Навчальні видання)
100 пр.– Бібліогр.: с. 197-205 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7986-70-5.






© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025