Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Жеплінська, Марія Михайлівна - Теплофізичні властивості харчових продуктів
Жеплінська, Марія Михайлівна - Теплофізичні властивості харчових продуктів
Книга
Автор: Жеплінська, Марія Михайлівна
Теплофізичні властивості харчових продуктів : довідник
Серія: Навчальні видання
Видавництво: Ямчинський О. В., 2021 г.
ISBN 978-617-7986-70-5
Автор: Жеплінська, Марія Михайлівна
Теплофізичні властивості харчових продуктів : довідник
Серія: Навчальні видання
Видавництво: Ямчинський О. В., 2021 г.
ISBN 978-617-7986-70-5
(UA) Книга
XIII> 70066
900538 Главный филиал
Жеплінська, Марія Михайлівна.
Теплофізичні властивості харчових продуктів : довідник / Марія Михайлівна Жеплінська, Володимир Павлович Василів.– Київ : Ямчинський О. В., 2021.– 205 с. : табл.– (Навчальні видання)
100 пр.– Бібліогр.: с. 197-205 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7986-70-5.
XIII> 70066
900538 Главный филиал
Жеплінська, Марія Михайлівна.
Теплофізичні властивості харчових продуктів : довідник / Марія Михайлівна Жеплінська, Володимир Павлович Василів.– Київ : Ямчинський О. В., 2021.– 205 с. : табл.– (Навчальні видання)
100 пр.– Бібліогр.: с. 197-205 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7986-70-5.