Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Капустян, Антоніна Іванівна - Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі ...
Капустян, Антоніна Іванівна - Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Капустян, Антоніна Іванівна
Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі ... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Капустян, Антоніна Іванівна
Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі ... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 242511
Главный филиал
Капустян, Антоніна Іванівна.
Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 03.00.20 / Антоніна Іванівна Капустян, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2021.– 44 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Біотехнологія.
A 242511
Главный филиал
Капустян, Антоніна Іванівна.
Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 03.00.20 / Антоніна Іванівна Капустян, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2021.– 44 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Біотехнологія.