Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бандура, Валентина Миколаївна - Науково-практичне обґрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі ...
Бандура, Валентина Миколаївна - Науково-практичне обґрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Бандура, Валентина Миколаївна
Науково-практичне обґрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі ... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Бандура, Валентина Миколаївна
Науково-практичне обґрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі ... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 243315
Главный филиал
Бандура, Валентина Миколаївна.
Науково-практичне обґрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі механічних та електромагнітних інтенсифікаторів : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 05.18.12 / Валентина Миколаївна Бандура, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2021.– 45 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 243315
Главный филиал
Бандура, Валентина Миколаївна.
Науково-практичне обґрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі механічних та електромагнітних інтенсифікаторів : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 05.18.12 / Валентина Миколаївна Бандура, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2021.– 45 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.