Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пенаки, Анна Андріївна - Підвищення ефективності формування та оцінки якості партій пшениці різного призначення
Пенаки, Анна Андріївна - Підвищення ефективності формування та оцінки якості партій пшениці різного призначення
Автореферат/Дисертація
Автор: Пенаки, Анна Андріївна
Підвищення ефективності формування та оцінки якості партій пшениці різного призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Пенаки, Анна Андріївна
Підвищення ефективності формування та оцінки якості партій пшениці різного призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 243413
Главный филиал
Пенаки, Анна Андріївна.
Підвищення ефективності формування та оцінки якості партій пшениці різного призначення : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.02 / Анна Андріївна Пенаки, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2021.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур.
A 243413
Главный филиал
Пенаки, Анна Андріївна.
Підвищення ефективності формування та оцінки якості партій пшениці різного призначення : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.02 / Анна Андріївна Пенаки, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2021.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур.