Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Лайко, О. І. - Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах

Лайко, О. І. - Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах

Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах
Нет экз.
Стаття
Автор: Лайко, О. І.
Економіка харчової промисловості: Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Лайко, О. І.
Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах / О. І. Лайко, М. Б. Єжов, І. А. Циналєвська // Економіка харчової промисловості.– 2022.– Т. 14, вип. 2.– С. 11-22 : іл., табл.
Бібліогр.: 18 назв . – На укр. яз.


-- 1. підприємства переробної промисловості. 2. переробне та харчове виробництво. 3. регіональні економічні системи. 4. функціональні території. 5. територіальні громади в Україні. 6. економічна спроможність. 7. Одеська область.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Економіка харчової промисловості
Нет экз.
Випуск

Економіка харчової промисловості Т. 14, вип. 2
2022 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025