Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Грабовська, Олена - Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином
Грабовська, Олена - Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином
Стаття
Автор: Грабовська, Олена
Товари і ринки: Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Грабовська, Олена
Товари і ринки: Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Грабовська, Олена.
Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином / Олена Грабовська, Аліна Авраменко // Товари і ринки.– 2023.– № 2 (46).– С. 131-147 : іл., табл.
24 назви . – На укр. яз.
-- 1. новітні технології. 2. виробничі технології . 3. переробне та харчове виробництво. 4. харчова цінність.
Грабовська, Олена.
Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином / Олена Грабовська, Аліна Авраменко // Товари і ринки.– 2023.– № 2 (46).– С. 131-147 : іл., табл.
24 назви . – На укр. яз.
-- 1. новітні технології. 2. виробничі технології . 3. переробне та харчове виробництво. 4. харчова цінність.