Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Грабовська, Олена - Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином

Грабовська, Олена - Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином

Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином
Нет экз.
Стаття
Автор: Грабовська, Олена
Товари і ринки: Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Грабовська, Олена.
Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином / Олена Грабовська, Аліна Авраменко // Товари і ринки.– 2023.– № 2 (46).– С. 131-147 : іл., табл.
24 назви . – На укр. яз.


-- 1. новітні технології. 2. виробничі технології . 3. переробне та харчове виробництво. 4. харчова цінність.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Товари і ринки
Нет экз.
Випуск

Товари і ринки № 2 (46)
2023 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025