Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв
Книга
Автор:
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв : для студ. фак-ту громадського харчування, готельного господарства та туризму ден. і заоч. форм навч.
Видавництво: КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв : для студ. фак-ту громадського харчування, готельного господарства та туризму ден. і заоч. форм навч.
Видавництво: КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 42989
Главный филиал Главный филиал
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв : для студ. фак-ту громадського харчування, готельного господарства та туризму ден. і заоч. форм навч. / В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Ігор Іванович Тарасенко; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2000.– 56 с.
200 пр. – На укр. яз. : 5.65.
ББК Л80я73
B 42989
Главный филиал Главный филиал
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв : для студ. фак-ту громадського харчування, готельного господарства та туризму ден. і заоч. форм навч. / В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Ігор Іванович Тарасенко; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2000.– 56 с.
200 пр. – На укр. яз. : 5.65.
ББК Л80я73