Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Лозова, Тетяна Михайлівна - Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами
Лозова, Тетяна Михайлівна - Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами
Книга
Автор: Лозова, Тетяна Михайлівна
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами : монографія
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024 г.
ISBN 978-617-602-354-8
Автор: Лозова, Тетяна Михайлівна
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами : монографія
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024 г.
ISBN 978-617-602-354-8
(UA) Книга
XIII> 72350
942955 Главный филиал
Лозова, Тетяна Михайлівна.
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами : монографія / Тетяна Михайлівна Лозова, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024.– 184 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 161-184 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-354-8.
УДК 664:001.891](02.064)
-- 1. Антиоксиданти – Монографії. 2. Продукти, харчові – Якість – Монографії.
XIII> 72350
942955 Главный филиал
Лозова, Тетяна Михайлівна.
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами : монографія / Тетяна Михайлівна Лозова, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024.– 184 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 161-184 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-354-8.
УДК 664:001.891](02.064)
-- 1. Антиоксиданти – Монографії. 2. Продукти, харчові – Якість – Монографії.