Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Лозова, Тетяна Михайлівна - Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами

Лозова, Тетяна Михайлівна - Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами

Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Лозова, Тетяна Михайлівна
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами : монографія
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024 г.
ISBN 978-617-602-354-8

(UA) Книга
XIII> 72350
942955 Главный филиал

Лозова, Тетяна Михайлівна.
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами : монографія / Тетяна Михайлівна Лозова, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024.– 184 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 161-184 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-354-8.

УДК 664:001.891](02.064)

-- 1. Антиоксиданти – Монографії. 2. Продукти, харчові – Якість – Монографії.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025