Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Лозова, Тетяна Михайлівна
К списку авторов
Лозова, Тетяна Михайлівна
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Лозова Тетяна Михайлівна
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських вир...: монографія
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Управління якістю: навч. посіб.
Растр-7, 2015 г.
ISBN 978-617-7045-69-3
Недоступно
0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лозова, Тетяна Михайлівна
Наукове обґрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2
Недоступно
0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-270-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-269-5
Недоступно
0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Товарознавство харчових продуктів. Зерноборошняні і кондитерські товари. Контроль та експертиза я...: навч. посіб.
ЛТЕУ, 2022 г.
ISBN 978-617-602-303-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023 г.
ISBN 978-617-602-330-2