Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Лозова, Тетяна Михайлівна - Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна
Лозова, Тетяна Михайлівна - Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна
Книга
Автор: Лозова, Тетяна Михайлівна
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023 г.
ISBN 978-617-602-330-2
Автор: Лозова, Тетяна Михайлівна
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023 г.
ISBN 978-617-602-330-2
(UA) Книга
922507 Главный филиал
Лозова, Тетяна Михайлівна.
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна / Тетяна Михайлівна Лозова.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023.– 236 с. – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-330-2.
922507 Главный филиал
Лозова, Тетяна Михайлівна.
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна / Тетяна Михайлівна Лозова.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023.– 236 с. – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-330-2.