Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Лозова Тетяна Михайлівна - Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських вир...
Лозова Тетяна Михайлівна - Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських вир...
Книга
Автор: Лозова Тетяна Михайлівна
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських вир... : монографія
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Лозова Тетяна Михайлівна
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських вир... : монографія
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 56512
681236 Главный филиал
Лозова, Тетяна Михайлівна.
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів : монографія / Тетяна Михайлівна Лозова, Іван Васильович Сирохман; В.о. Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2009.– 456 с.
500 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-15-3762-9 : 23.00.
ББК Л865
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Зберігання.
XIII> 56512
681236 Главный филиал
Лозова, Тетяна Михайлівна.
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів : монографія / Тетяна Михайлівна Лозова, Іван Васильович Сирохман; В.о. Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2009.– 456 с.
500 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-15-3762-9 : 23.00.
ББК Л865
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Зберігання.