Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii

Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii

Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
Нет экз.
Стаття
Автор:
Вісник аграрної науки Причорномор'я: Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
Дослідження процесу вакуумного низькотемпературного смаження Pleurotus eryngii
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii = Дослідження процесу вакуумного низькотемпературного смаження Pleurotus eryngii / Nataliia Bolhova, Lin Fang, Yuliya Nazarenko, Tetiana Synenko // Вісник аграрної науки Причорномор'я.– 2024.– Т. 28, № 1.– С. 66-78 : іл., табл.
Бібліогр.: 26 назв . – На англ. яз.


-- 1. їстівні гриби . 2. якість харчової продукції. 3. переробне та харчове виробництво. 4. термообробка продуктів харчування.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Вісник аграрної науки Причорномор'я
Нет экз.
Випуск

Вісник аграрної науки Причорномор'я Т. 28, № 1
2024 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025