Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
Стаття
Автор:
Вісник аграрної науки Причорномор'я: Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
Дослідження процесу вакуумного низькотемпературного смаження Pleurotus eryngii
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Вісник аграрної науки Причорномор'я: Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
Дослідження процесу вакуумного низькотемпературного смаження Pleurotus eryngii
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii = Дослідження процесу вакуумного низькотемпературного смаження Pleurotus eryngii / Nataliia Bolhova, Lin Fang, Yuliya Nazarenko, Tetiana Synenko // Вісник аграрної науки Причорномор'я.– 2024.– Т. 28, № 1.– С. 66-78 : іл., табл.
Бібліогр.: 26 назв . – На англ. яз.
-- 1. їстівні гриби . 2. якість харчової продукції. 3. переробне та харчове виробництво. 4. термообробка продуктів харчування.
Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii = Дослідження процесу вакуумного низькотемпературного смаження Pleurotus eryngii / Nataliia Bolhova, Lin Fang, Yuliya Nazarenko, Tetiana Synenko // Вісник аграрної науки Причорномор'я.– 2024.– Т. 28, № 1.– С. 66-78 : іл., табл.
Бібліогр.: 26 назв . – На англ. яз.
-- 1. їстівні гриби . 2. якість харчової продукції. 3. переробне та харчове виробництво. 4. термообробка продуктів харчування.