Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Шевченко, Анастасія Олександрівна - Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціально...

Шевченко, Анастасія Олександрівна - Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціально...

Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціально...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Шевченко, Анастасія Олександрівна
Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціально... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 246556
Главный филиал

Шевченко, Анастасія Олександрівна.
Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. … д-ра техн. наук : спец. 05.18.01 / Анастасія Олександрівна Шевченко, Одес. нац. технол. ун-т.– Одесса : [б.в.], 2025.– 43 с.
80 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025