Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шевченко, Анастасія Олександрівна - Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціально...
Шевченко, Анастасія Олександрівна - Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціально...
Автореферат/Дисертація
Автор: Шевченко, Анастасія Олександрівна
Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціально... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній
Автор: Шевченко, Анастасія Олександрівна
Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціально... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 246556
Главный филиал
Шевченко, Анастасія Олександрівна.
Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. … д-ра техн. наук : спец. 05.18.01 / Анастасія Олександрівна Шевченко, Одес. нац. технол. ун-т.– Одесса : [б.в.], 2025.– 43 с.
80 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 246556
Главный филиал
Шевченко, Анастасія Олександрівна.
Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. … д-ра техн. наук : спец. 05.18.01 / Анастасія Олександрівна Шевченко, Одес. нац. технол. ун-т.– Одесса : [б.в.], 2025.– 43 с.
80 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.