Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Палійчук, Євгенія - Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування
Палійчук, Євгенія - Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування
(UA) Статья
Палійчук, Євгенія.
Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування / Євгенія Палійчук, Ігор Павлик // Геополітика України: історія і сучасність.– 2020.– Вип. 2 (25).– С. 221-227 : табл.
Бібліогр.: 13 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства громадського харчування. 2. ресторанний бізнес. 3. ефективність діяльності підприємств. 4. управління підприємствами.
Палійчук, Євгенія.
Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування / Євгенія Палійчук, Ігор Павлик // Геополітика України: історія і сучасність.– 2020.– Вип. 2 (25).– С. 221-227 : табл.
Бібліогр.: 13 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства громадського харчування. 2. ресторанний бізнес. 3. ефективність діяльності підприємств. 4. управління підприємствами.