Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Палійчук, Євгенія - Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування

Палійчук, Євгенія - Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування

Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування
Нет экз.
Стаття
Автор: Палійчук, Євгенія
Геополітика України: історія і сучасність: Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Палійчук, Євгенія.
Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування / Євгенія Палійчук, Ігор Павлик // Геополітика України: історія і сучасність.– 2020.– Вип. 2 (25).– С. 221-227 : табл.
Бібліогр.: 13 назв . – На укр. яз.


-- 1. підприємства громадського харчування. 2. ресторанний бізнес. 3. ефективність діяльності підприємств. 4. управління підприємствами.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Геополітика України: історія і сучасність
Нет экз.
Випуск

Геополітика України: історія і сучасність Вип. 2 (25)
2020 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025