Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Пластун Алла Михайлівна - Технологія приготування їжі

Пластун Алла Михайлівна - Технологія приготування їжі

Технологія приготування їжі
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор: Пластун Алла Михайлівна
Технологія приготування їжі : Практикум: Навчальний посібник
Видавництво: Центр навчальної літератури, 2004 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 51426
594465 Главный филиал 598023 Главный филиал

Пластун, Алла Михайлівна.
Технологія приготування їжі : Практикум: Навчальний посібник / Алла Михайлівна Пластун, Віра Владиславівна Ткач; В.о. Науково-методична комісія з торгівлі.– К. : Центр навчальної літератури, 2004.– 212 с.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-85682-3-0 : 25.50.

ББК Л99я723

-- 1. Кулінарія – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025